Κυνική δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη για τη ΛΑΡΚΟ

Κοινοποίηση στα Social Media

Κυνική δήλωση του υπουργού ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ.

Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο διάσωσης της Ελληνικής βαριάς βιομηχανίας και καμία διάθεση να εξυγιανθεί μία επιχείρηση που κατέστη ζημιογόνα από τις διαχρονικές πολιτικές απαξίωσης (για ευνόητους λόγους) των κομμάτων που σήμερα δρομολογούν το ξεπούλημά της.

Η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη έγινε στο πλαίσιο συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης που κατατέθηκε στη Βουλή από 53 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την οποία συνυπέγραφε και η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βοιωτία.

Δείτε την τοποθέτηση του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη:

Παράλληλα στο περιθώριο της συζήτησης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία έφερε και το θέμα των προστίμων που επιβλήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στα μέτρα προστασίας κατά του κορονοιού.

Συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου που εξέδωσε για τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή αναφέρει ότι ” …η αυστηρότητα της τήρησης των μέτρων εξαντλείται στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ενώ δεν προβλέπονται καν“.