Ποιοι εκλέγονται από την Στερεά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Κοινοποίηση στα Social Media

pasok-synΤις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠαΣοΚ. Το νέο όργανο αντικαθιστά το Εθνικό Συμβούλιο και θα αποτελείται από 130 εκλεγμένα μέλη και 40 αριστίδην, σύνολο 170 άτομα.

Από την Περιφέρεια Στερεάς εκλέγονται, η Τόνια Αντωνίου με 511, η Κατερίνα Μπατζελή με 472 ψήφους, η Α.Παπαθανάση με 379, η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γιώτα Γαζή 295 , ο Γιάννης Σωτηρίου από την Βοιωτία με 220 ψήφους και ο Νίκος Τσώνης, ο οποίος εκλέγεται αριστίδην δηλ. πέρασε χωρίς ψηφοφορία επειδή είχε εκλεχθεί βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου του 2011.

Η ΚΕ θα εκλέξει τις επόμενες ημέρες το 17μελές Πολιτικό Συμβούλιο, ένα ευέλικτο όργανο το οποίο θα μπορεί να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και τον νέο γραμματέα το κόμματος.

Κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 1.158 ψήφους ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι εξής: Αν. Σπυρόπουλος, Δ. Ρέππας, Μ. Βουράκης, Γρ, Φελώνης, Αν. Σαουλίδης, Κων. Μπελτέγρης, Κων. Πανταζής, Μ. Τζελέπης, Π. Αλαμάνος, Στ. Στάθης.

Για την ανάδειξη της νέας κεντρικής επιτροπής ψήφισαν 3293 σύνεδροι.

από http://lamiastar.gr