Αυτοψία Παπαθωμά στους κόμβους Θήβας και Μαυροματίου

Κοινοποίηση στα Social Media

Στον υπό κατασκευή κόμβο του Μιχαηλίδη στη Θήβα πραγματοποίησε αυτοψία η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά ενημερώνοντας για την πορεία του έργου τόσο με δελτίο τύπου όσο και με ανάρτησή της στον προσωπικό τη λογαριασμό στο facebook.

Οι δύο πρώτοι κόμβοι Θήβας και Μαυροματίου είναι προυπολογισμού  3.500.000 € και βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Η κα Παπαθωμά δήλωσε τα εξής:

«Αφού ολοκληρωθούν οι δύο προηγούμενοι κόμβοι, ακολουθεί η κατασκευή κόμβων του Παρορίου, του Αγίου Βλασίου και του Ρωμαίικου. Επίσης θα γίνει ασφαλτόστρωση εντός του κεντρικού δρόμου της Αλιάρτου, του κεντρικού δρόμου της Αγίας Παρασκευής και του κεντρικού δρόμου της Χαιρώνειας, ως συνέχεια του δευτερεύοντος Εθνικού Οδικού Δικτύου της Βοιωτίας. Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες , μετά τη μικρή παύση που προέκυψε , λόγω της απαγόρευσης του COVID 19. Ευελπιστούμε μέσα στο Σεπτέμβριο να έχει ολοκληρωθεί πλήρως και βεβαίως να απολαύσουν την ασφάλειά του οι πολίτες της Βοιωτίας και όχι μόνο» τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.