Ειδικό πρόγραμμα αστυνομικής δράσης στον Ορχομενό με 100 αστυνομικούς λιγότερους στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Κεκλεισμένων των θυρών η έκτακτη σύσκεψη που προκάλεσε η δήμαρχος Ορχομενού με αφορμή στο τελευταίο περιστατικό ωμής βίας -στη μέση του δρόμου- κατά επιχειρηματία της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Γιώτα Πούλου και Γιώργος Μουλκιώτης, εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα, ο ΑΔ Βοιωτίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και αιρετοί εκπρόσωποι του δήμου.

Στο δια ταύτα…

Η  ΑΔ Βοιωτίας προφανώς αντιλαμβανόμενη την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον Ορχομενό υλοποιεί ένα ειδι΄κο πρόγραμμα αστυνομικής δράσης κυρίως στην έδρα του δήμου.

Αναμένεται πιθανότατα έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα την ασφάλεια, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως στη δήμαρχο για την από κοινού με τους βουλευτές του νομού συνάντησή της με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, από τον οποίο και θα επανακατατεθεί το αίτημα-απαίτηση της Βοιωτίας για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στο νομό η οποία υπολείπεται κατά 100 συνολικά αστυνομικούς από την οργανική της δύναμη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

βίντεο από STAR κεντρικής Ελλάδας