Δ. Καραμάνης: μείωση του τέλους ύδρευσης κατά 50% για τις επιχειρήσεις εστίασης

Κοινοποίηση στα Social Media

Με νέα πρόταση για μείωση του τέλους ύδρευσης κατά 50% για τις επιχειρήσεις εστίασης, επανέρχεται ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε σελίδα”, Δημήτρης Καραμάνης.

Είχε προηγηθεί, στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, η απόρριψη της δημοτικής αρχής, επί της πρότασης, σύσσωμης της αντιπολίτευσης, για μείωση του τέλους ύδρευσης για όλα τα νοικοκυριά που δηλώνουν εισόδημα  κάτω από 15.000 ή και 12.000.

Ο κ. Καραμάνης, σε δελτίο τύπου τονίζει ότι “η υγειονομική  κρίση που βιώνουμε και η επίδρασή της στην οικονομική ζωή και την επιχειρηματικότητα,  δημιουργούν την ανάγκη στήριξης επαγγελματικών ομάδων και κλάδων που έχουν πληγεί ιδιαίτερα”.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καραμάνης σημειώνει: “Η  υγειονομική  κρίση που βιώνουμε και η επίδρασή της στην οικονομική ζωή και την επιχειρηματικότητα,  δημιουργούν την ανάγκη στήριξης επαγγελματικών ομάδων και κλάδων που έχουν πληγεί ιδιαίτερα.

Μετά την απόρριψη από τη Δημοτική Αρχή της πρότασης σύσσωμης της αντιπολίτευσης για μείωση του τέλους ύδρευσης για όλα τα νοικοκυριά που δηλώνουν εισόδημα  κάτω από 15.000 ή και 12.000 επανερχόμαστε και προτείνουμε  την μείωση του τέλους ύδρευσης κατά 50% για τις επιχειρήσεις εστίασης.΄”