Για να μην πουν το νερό νεράκι, επιμένει ο δήμος στον Ορχομενό

Κοινοποίηση στα Social Media

Με διακοπή νερού ξεκινά για πέντε χωριά του Ορχομενού η ερχόμενη εβδομάδα για καλό σκοπό (θέλουμε να πιστεύουμε εμείς)  σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Οι εργασίες στο δίκτυο όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση έρχονται να συνδράμουν στο πάγιο αίτημα κατοίκων κυρίως του Αγίου Δημητρίου για την επίλυση του προβλήματος των τακτικών και απροειδοποίητων διακοπών νερού τα τελευταία 30 χρόνια.

Παράλληλα ο Δήμος καλεί τους αγρότες του κλειστού συστήματος άρδευσης να ελέγξουν τους κρουνούς ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες συντήρησης και να αποφευχθούν εμπλοκές στη διαδικασία της άρδευσης.

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου:

 

Ανακοίνωση: Διακοπή νερού τη Δευτέρα 11 Μαΐου

Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ορχομενού ενημερώνει τους πολίτες ότι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και ώρες από 7 π.μ. έως 2 μ.μ. θα γίνει διακοπή νερού σε Αγ. Δημήτριο, Άγ. Ανδρέα, Αγ. Σπυρίδωνα, Καρυά και Μαυρόγεια λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Ανακοίνωση: Έλεγχος κρουνών κλειστού κυκλώματος άρδευσης από τους αγρότες καλλιεργητές

Καλούνται οι Αγρότες Καλλιεργητές του Κλειστού Κυκλώματος άρδευσης Ορχομενού να ελέγξουν τους κρουνούς (βάνες) για τυχόν ζημιές, προκειμένου  να αποφευχθούν προβλήματα κατά την αρδευτική περίοδο έτους 2020.

Ορχομενός 6-5-2020