Άνδρας παρίστανε δημοτικό υπάλληλο στη Λιβαδειά και «ξάφρισε» τη σύνταξη 84χρονου

Κοινοποίηση στα Social Media

Το κατάφερε με μια… σακούλα φρούτα – Οι αστυνομικοί με γρήγορες κινήσεις κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, έναν 55χρονο Ρομά, πλανόδιο μανάβη

Ένας απατεώνας με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεψε χρηματικό ποσό από ηλικιωμένο στη Λιβαδειά, παριστάνοντας το δημοτικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες «tvstar», ο δράστης είναι Ρομά και 55 ετών. Πήγε στο σπίτι του 84χρονου και κατάφερε να τον πείσει πως είναι δημοτικός υπάλληλος και ότι είχε εντολή να του παραδώσει φρούτα, στο πλαίσιο της φροντίδας των ηλικιωμένων.

Ο Ρομά μιλώντας με τον ηλικιωμένο, του έδωσε μια σακούλα με φρούτα, κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του κλέψει 790 ευρώ, δηλαδή ολόκληρη την σύνταξή του.

Ο δράστης έκλεψε τον 84χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί με γρήγορες κινήσεις κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δράστη, έναν 55χρονο Ρομά, πλανόδιο μανάβη. Τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα πάνω του βρήκαν και τα χρήματα, τα οποία επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθεί.