Άρον άρον αποποιείται τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός

Κοινοποίηση στα Social Media

Γράφει ο Νίκος Μερτζάνης

Μετά την κατακραυγή, από τους επιστήμονες, τους οποίους ευτέλισε, αναγκάζοντάς τους, να πάρουν την ενίσχυση των 600 ευρώ, μέσω αμφιλεγόμενης τηλεκατάρτισης, ο υπουργός ανακοίνωσε οτι το voucher, μας τέλειωσε. Δεν θα σχολιάσω το δελτίο τύπου του υπουργείου, το οποίο προσπαθεί να πείσει όλους μας, οτι έχουμε  χαμηλή νοημοσύνη, αλλά θα σχολιάσω κάτι άλλο.

Θα σχολιάσω την άμεση προσπάθεια όλων να βγεί από το κάδρο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Αμεσα, συγκεκριμένα ειδησεογραφικά μέσα και οι ντουντούκες τους στις γειτονιές της κοινωνικής δικτύωσης, διέδωσαν ότι : ” Με εντολή του πρωθυπουργού, τα πήρε πίσω, τα voucher, ο Βρούτσης και οι δικαιούχοι θα παρουν τα 600 ευρώ, χωρίς να χρειάζεται η τηλεκατάρτηση “.

Αυτό που δεν μας λένε, είναι γιατί άργησε τόσο, ο πρωθυπουργός, να αδειάσει τον υπουργό του. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Κι όταν ρώτησε γιατί άφησε το θέμα να …σέρνεται και αρκετά κυβερνητικά στελέχη, να προπσπαθούν να δικαιολογήσουν τον Βρούτση, με τουλάχιστον γελοίες δικαιολογίες.

Αυτό που δεν μας λένε, είναι αν γνωρίζει, ο πρωθυπουργός, τους ιδιοκτήτες των ΚΕΚ, γιατί αρκετά ΜΜΕ, τον βάζουν και στην κυριολεξία στο …κάδρο.

Αυτό που,επίσης, δεν μας λέει ο πρωθυπουργός- φυσικά και όλοι όσοι προσπαθούν να τον βγάλουν από το κάδρο- είναι, που βρίσκονται τα υπόλοιπα  χρήματα, που θα  πήγαιναν  στα ΚΕΚ. Θα τα πάρουν ; Τα έχουν ήδη πάρει ; Κι αν τα έχουν πάρει, θα τα επιστρέψουν πίσω;

Με εντολή Μητσοτάκη, τα μάζεψε άρον άρον ο Βρούτσης. Να το δεχθώ. Μήπως με την ίδια προχειρότητα, έχει αντιμετωπίσει και άλλα θέματα του υπουργείου του, ο κ Βρούτσης ; Μήπως να τα κοιτάξει κι αυτά ο κ. Μητσοτάκης ; Και το τελευταίο ερώτημα. Πως γίνεται να βγει από το κάδρο ο πρωθυπουργός που όρισε τον κ Βρούτση ;