Σε 550 νοικοκυριά του Δ. Θηβαίων έφθασαν τα τρόφιμα του ΤΕΒΑ

Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Θηβαίων η διανομή τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ σε 554 νοικοκυριά μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της συμβολής του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Το χώρο διανομής των τροφίμων επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που βοήθησαν στη διαδικασία, η οποία πραγματοποιήθηκε είτε με κατ’ οίκον διανομή, ειδικά για τους κατοίκους των χωριών, είτε με ραντεβού για να μην υπάρχει συγχρώτιση και με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, τήρηση αποστάσεων, στυλό μίας χρήσης)
Ο Δήμαρχος Θηβαίων δήλωσε σχετικά: «Η κοινωνική μέριμνα αποτελεί για εμάς πρωταρχική μας προτεραιότητα. Οι υπηρεσίες μας έχουν τεθεί και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη, στήνοντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Κανένας δημότης μας δεν πρέπει να είναι μόνος του σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είμαστε δίπλα του, αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές, αλληλέγγυοι. Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση. Εκτός από τη διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ, προγραμματίζουμε μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα και διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Είδη πρώτης ανάγκης θα φτάσουν με ασφάλεια σε κάθε σπίτι συμπολίτη μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας».