Καράλη Vs Καθημερινότητα και έργα από το Φιλόδημος

Κοινοποίηση στα Social Media

Δυναμική διαδικασία αποτελεί για τη δήμαρχο Ορχομενού η επανεκκίνηση του δήμου καθώς καθημερινά επιχειρεί μέσω των υπηρεσιών του, να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να επιστρέψει στη συνείδηση των δημοτών της τα αυτονόητα για την κατάσταση που πρέπει επικρατεί στην κάθε τοπική κοινωνία.

Αυτονόητο θα ήταν για παράδειγμα το παλιό δημοτικό σχολείο στην τοπική Κοινότητα της Καρυάς να είναι ένας χώρος προσβάσιμος και αξιοποιήσιμος σε ορμισμένες περιπτώσεις από τους κατοίκους του χωριού. Αλλά μέχρι πρόσφατα δεν ήταν.

Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Βούλα Καράλη ενημερώνει οτι τα συνεργεία του δήμου καθαρίζουν και εξωραΐζουν το χώρο.

Σε άλλη ανάρτηση στην ίδια σελίδα, οι κάδοι σκουπιδιών στις πηγές των Χαρίτων με στόχο να αφυπνίσουν την προσωπική ευθύνη του κάθε επισκέπτη για την προστασία μιας πανέμορφης περιοχής, σε συνδυασμό με την καθημερινή παρουσία των υπηρεσιών καθαριότητας στο σημείο αλλά και τις κατά καιρούς εθελοντικές παρεμβάσεις ενεργών πολιτών έχουν αλλάξει προς το θετικότερο την εικόνα των Πηγών.

Τέλος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού ενημερώνει τους δημότες οτι μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ, ο δήμος Ορχομενού θα βελτιώσει αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ακραίφνιο, τον Άγιο Δημήτριο, το Κάστρο και το Κόκκινο.

Συγκεκριμένα προβλέπεται:

«Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Γηπέδου Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου»
«Προμήθεια και Εγκατάσταση Βοηθητικών Εγκαταστάσεων
Προκατασκευασμένων Αποδυτηρίων στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου Ακραιφνίου-Αγ.
Δημητρίου- Κάστρου- Κοκκίνου.» προϋπολογισμού 173.104,00€
(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ορχομενού.