Ορκίστηκε ο Γιάννης Ταγκαλέγκας και το νέο ΔΣ στο Δήμο Λεβαδέων

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιου, εκπροσώπων των αρχών, αιρετών και πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Κρύα η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παραβρέθηκαν επίσης και χαιρέτησαν οι βουλευτές Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου και Γιώργος Μουλκιώτης, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, o Δήμαρχος Λεβαδέων Θανάσης Αλεστάς καθώς και Δήμαρχοι της Βοιωτίας και της Στερεάς.
Ο κ. Ταγκαλέγκας χαρακτήρισε ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα την τελετή της ορκωμοσίας τονίζοντας ότι η μεγάλη παρουσία του κόσμου δίνει δύναμη στη νέα δημοτική αρχή.
«Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μεγάλη δέσμευση και ευθύνη. Δύναμη για να προχωρήσουμε με όλους εσάς στο πλευρό μας για την υλοποίηση του προγράμματος και του οράματός μας. Για μια πόλη σύγχρονη λειτουργική αλλά προπάντων ανθρώπινη. Σήμερα υπογράφουμε ενώπιον Θεού και ανθρώπων μια συμφωνία, μια συμφωνία άλλης προοπτικής για την πόλη μας την οποία επέλεξαν ξεκάθαρα οι δημότες μας. Είναι μια συμφωνία δέσμευσης για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε μαζί ένα σκληρό καθημερινό αγώνα με απόλυτη συνεργασία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ταγκαλέγκας.
Ακολούθως επεσήμανε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής «είναι να διοικήσουμε όλοι μαζί πέρα και πάνω από ιδεολογικούς και κομματικούς απολυταρχισμούς μακριά από προσωπικούς τακτικισμούς και τάσεις μεγαλομανίας».
Και πρόσθεσε «Θα υπηρετήσουμε τους δημότες μας με ήθος, διαφάνεια, κοινωνική ευαισθησία χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρουσία του τραγουδοποιού κ. Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι “Ν’ αγαπάς” σε στίχους του Νίκου Βελιώτη, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.  Οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού αποτυπώνουν το όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής, το οποίο θα θέτει στο επίκεντρό της, την αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον, αλλά κυρίως την αγάπη για τον άνθρωπο.

video από STAR K.E.