Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Τρία 24ωρα απομένουν για την εκκίνηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας 2019, θα πραγματοποιηθεί στην Λιβαδειά. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 19 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου, με την συμμετοχή πολλών κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της ποδηλασίας.

Περισσότεροι από 180 αθλητές ποδηλάτες όλων των κατηγοριών (άνδρες, γυναίκες, παίδες, κορασίδες και masters) θα δώσουν συναρπαστικές μονομαχίες προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα σε μια πανέμορφη και απαιτητική διαδρομή με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Πηγές Κρύας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με το Alter Bike Tours διοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, ενώ έχουν την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Το Αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα: Cross Country (Αντοχής), Team Relay (Σκυταλοδρομία) και Elliminator.

Οι Χορηγοί Υποστηρικτές είναι το Αλουμίνιο της Ελλάδος, οι Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων Θεοδώρου, η ΑΝΦΑΡΜ, η Blue Star, η Minoan, η EFAPLAN, η Shimano, ο Gatsoulis, η True Wheels και η Forlabels.