Να και τα πρώτα «παραστρατήματα»

Αποκαλύπτεται μέσω μέσω δημοσιευμάτων της εφημερίδας documento οτι  ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος και θα χειριστεί την επένδυση στο Ελληνικό, έχει διατελέσει σύμβουλος της Lamda Develompent.

Ο ρόλος του συντονιστή του κυβερνητικού έργου περνά στα χέρια του κου ´Ακη Σκέρτσου, πρώην γενικό διευθυντή του ΣΕΒ σε μία περίοδο που χρονικά συμπίπτει με την προσφυγή του ΣΕΒ στο ΣτΕ  κατά της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Το μέλος της επικοινωνίας της ΝΔ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Μπάμπης Παπαναγιώτου είχε τετ α τετ συνάντηση με τον mister novartis Κωνσταστίνο Φρουζή την οποία και επιβεβαίωσε ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα την χαρακτήρισε τυχαία, η οποία δεν έγινε εν κρυπτώ.

Ο κος Δημήτρης Κράνης, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου 10 ημέρες πριν την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού δικαιοσύνης τη στιγμή που πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ είχαν χαρακτηρίσει πολιτική συναλλαγή την ανάληψη καθηκόντων και μάλιστα αμισθί, της Βασιλικής Θάνου, στο Νομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μετά την συνταξιοδότηση της από το δικαστικό Σώμα.