Νατάσα Vs Μαρέβα. (photo)

Σε μία ομολογουμένως πιο ήπια προεκλογική περίοδο από εκείνη των ευρωεκλογών με τις ισχυρές δόσεις τοξικότητας και πόλωσης λόγω του χαρακτήρα που προσέδωσαν τα κόμματα του νέου διπολισμού σε αυτή την αναμέτρηση, προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση το «οπλοστάσιο» υποψηφίων της ΝΔ, για τη μάχη του σταυρού στη Βοιωτία.

Την ινκόγκνιτο παρουσία της Νατάσας Καραμανλή στη Βοιωτία και τη συνάντησή της με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα στη Λιβαδειά, διαδέχθηκε η συνάντηση του Γιάννη Καράμπελα με τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη στη Θήβα.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιάννης Καράμπελας δημοσιεύει φωτογραφίες από συνάντηση στην οποία μάλιστα η κα Μαρέβα Μητσοτάκη δεσμεύτηκε ότι θα είναι και αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τη Βοιωτία.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Λιβαδειάς και πρόσφατα υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Καραμάνης, κομματικά στελέχη από την ΟΝΝΕΔ και η πρώην υποψήφια βουλευτής Κική Μαχαίρα.

Νατάσα ο ένας;;; Μαρέβα ο άλλος.