Νέα επίθεση Αποστολίδη στη Φ. Γεννηματά

Κοινοποίηση στα Social Media
Νέα σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εξαπολύει σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Αποστολίδης.
Χαρακτηρίζει πολιτικό ατόπημα τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά για ψήφο ανοχής στη ΝΔ που θα περιθωριοποιήσει το ρόλο του ΚΙΝΑΛ στο πολιτικό σκηνικό.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ψήφος ανοχής ή δομική αντιπολίτευση;
Οι δηλώσεις του ΚΙΝΑΛ για «ψήφο ανοχής» στη Ν.Δ. αποτελούν πολιτικό ατόπημα. Θυμίζουν τις δηλώσεις του κ. Κουβέλη το 2012. Τα αποτελέσματα για την τύχη της ΔΗΜΑΡ είναι γνωστά. Το αξιακό, ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο του κόσμου του ΠΑΣΟΚ έχει ριζικές διαφορές από τη Ν.Δ.
Η γραμμή «ψήφος ανοχής» διευκολύνει τον κ. Μητσοτάκη να εκβιάζει το εκλογικό σώμα με διπλή απειλή αν δεν έχει αυτοδυναμία:
• Εκλογές το «Δεκαπενταύγουστο»
• Με «μπαμπούλα» την απλή αναλογική.
Το ΠΑΣΟΚ γεύτηκε τη συνεργασία με τη δεξιά και την πλήρωσε ακριβά. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Το ΚΙΝΑΛ έχει ανάγκη από στρατηγική δομικής αντιπολίτευσης και όχι από «ψήφο ανοχής». Να διατυπώσει καθαρά τις ριζικές διαφορές με το αξιακό – ιδεολογικό και πολιτικό πρόγραμμα της συντηρητικής παράταξης.
Διαφορετικά το εκλογικό σώμα θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο. Οι καιροί ου μενετοί. Η πολιτική ηγεμονία και η κυριαρχία της δεξιάς θα περιθωριοποιήσει τον πολιτικό ρόλο του ΚΙΝΑΛ.