Καράλη Vs Νταβαλούμης

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά το άκυρο λευκό που πρότεινε η Λαική Συσπείρωση του Γιώργου Σκόπα  για το δεύτερο γύρο των εκλογών στον Ορχομενό, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σταύρος Χριστακάκης και η Πορεία Προοπτικής καλώντας σε ψήφο κατά συνείδηση.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Η επιλογή τους ενάντια σε πολλούς παράγοντες κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς .
Δεσμευόμαστε ότι θα σεβαστούμε αυτή την επιλογή και θα ανταποκριθούμε στο ρόλο που μας όρισαν να έχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με όλες μας τις δυνάμεις.
Οι δημότες με την ψήφο τους διαμόρφωσαν και τις συνεργασίες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν μας έγινε καμία πρόταση για προγραμματική συνεργασία.
Οι δημότες, αναμφίβολα, διαθέτουν κριτήρια για την επιλογή Δημάρχου στις εκλογές της επόμενης Κυριακής . Η επιλογή τους θα είναι σεβαστή από εμάς.
Η πορεία για να υπηρετήσουμε τον δημότη ξεκίνησε.


Ο Συνδυασμός «Δύναμη Ανατροπής» μέσω σελίδας  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν τα εξής:

«Ευχαριστούμε όλους τους Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους… Αυτούς που στήριξαν τον τίμιο και καθαρό αγώνα μας ενάντια σ’αυτό που όλοι θέλουν να αλλάξουν αλλά (πιθανόν) δεν έχουν ακόμα τη δύναμη…! Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα από τη θέση που μας εμπιστεύτηκαν…!»

Το εισιτήριο για την τελική κρίση την ερχόμενη Κυριακή έλαβαν η Βούλα Καράλη καταλαμβάνοντας ποσοστό 38.89% και ο Γιάννης Νταβαλπούμης με 34,53%.