«ΓΚΟΛ» στο παρά πέντε από τη Γιώτα Πούλου για τις απευθείας αναθέσεις

Τέλος ψευδή δημοσιεύματα, όπως τα χαρακτηρίζει, βάζει η δήμαρχος Λεβαδέων και εκ νέου υποψήφια Γιώτα Πούλου, για τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο.

Αιχμή που κατά καιρούς έχει ακουστεί και στις συνεδριάσεις του ΔΣ καταρρίπτεται, καθώς στο παρά πέντε της εκλογικής διαδικασίας η Γιώτα Πούλου και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι «πρωταθλητής» στις αναθέσεις μεταξύ της δημοτικής Αρχής Πούλου και της προηγούμενης περιόδου βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Ταγκαλέγκα όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λεβαδέων:

Επειδή κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ψευδή και παραποιημένα στοιχεία σχετικά με τις απ’ ευθείας αναθέσεις, ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει του δημότες:

Στην προηγούμενη δημοτική περίοδο του Δημάρχου κ. Παπαγγελή (3 χρόνια και 8 μήνες) 2010-2014 έγιναν 1029 απ’ ευθείας αναθέσεις, 64 ΑΔΑ που δεν βρέθηκαν στοιχεία και 7 καταδικαστικές αποφάσεις κατά του Δήμου για περιπτώσεις απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς στοιχεία νομιμότητας και σε προϋπολογισμό έργων 19,5 εκατομμυρίων συνολικά.

Στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, 2014-2019 (4 χρόνια και 5 μήνες), έγιναν 722 απ’ ευθείας αναθέσεις με τη διαδικασία των κλειστών προσφορών, σε έργα προϋπολογισμού 59,5 εκατομμυρίων.

Τα στοιχεία στη διάθεση των δημοτών.