Άκυρο λευκό προτείνει η Λαική Συσπείρωση για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ έδωσε έναν καθαρό αγώνα, με τον οποίο θεωρούμε ότι ξεχωρίσαμε στη συνείδηση του λαού. Η παράταξή μας αναδείχθηκε ισχυρή από τις δημοτικές εκλογές, εξασφαλίζοντας περισσότερες έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις Κοινότητες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπατριώτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα εκείνους που αναμετρήθηκαν και άντεξαν τα φοβικά διλήμματα, τους προκλητικούς εκβιασμούς, τα κάθε λογής ρουσφέτια.

Χαιρετίζουμε την ακούραστη προσπάθεια όλων των υποψηφίων μας και ιδιαίτερα των συνεργαζόμενων, οι οποίοι συμπορεύτηκαν στον εκλογικό μας αγώνα, μαζί και τους δεκάδες απλούς ανθρώπους, που χωρίς να είναι υποψήφιοι, έδωσαν αποφασιστικά τη μάχη του ψηφοδελτίου μας. Όλοι μαζί βοήθησαν να φθάσει η φωνή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ παντού και να εκφραστεί στην κάλπη η λαϊκή αγωνιστικότητα, η θέληση για αντίσταση, η προοπτική μιας αγωνιστικής δημοτικής αρχής.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μας για είσοδο στον β’ γύρο και διεκδίκηση της δημοτικής αρχής. Οι σημαντικές δυνάμεις όμως που διατηρούμε και η ενισχυμένη πολιτική μας επιρροή στη συνείδηση του λαού, μάς γεμίζει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουμε στη δράση μας. Να σταθούμε στο πλευρό της λαϊκής οικογένειας, που θα συνεχίζει να θίγεται.

Για εμάς οι εκλογές ολοκληρώθηκαν. Τα δύο ψηφοδέλτια που προκρίθηκαν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, ταυτίζονται με την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική και όποιο αναδειχθεί σε δημοτική αρχή, θα συνεχίσει την εφαρμογή της στο Δήμο Λιβαδειάς.