Στις κάλπες ο Ορχομενός χωρίς εξηγήσεις;;; (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε πολύ χαμηλούς τόνους -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- κινείται το κλίμα εν όψει των κρίσιμων για το δήμο Ορχομενού εκλογών της Κυριακής.

Τρεις ημέρες πριν την προσφυγή στις κάλπες και το εκλογικό τοπίο δεν θυμίζει τίποτα από το σκηνικό πόλωσης και έντασης που καλλιεργήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου με την καθυστερημένη ψήφιση του προϋπολογισμού και τις συζητήσεις για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ύδρευσης.

Το σύνολο των υποψηφίων έκλεισαν των κύκλο των περιοδειών τους στα χωριά του Δήμου και καταλήγουν με τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις, στην έδρα του Δήμου και στην κεντρική πλατεία.

Την Τρίτη ο Πρόδρομος Εμμανουηλίδης στη βάση των αρχών και των θέσεων του συνδυασμού “Δύναμη Ανατροπής” ανέλυσε το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στο Δήμο και στο τέλος της ομιλίας του – μόνο – “ανέβασε γκάζια” κατά των συνυποψηφίων του ενώ μακριά από την ξύλινη εξέδρα που έχει στηθεί αλλά στην ίδια πλατεία μίλησε την Τετάρτη, ο Σταύρος Χριστακάκης με την “Πορεία Προοπτικής”.

Τη σκυτάλη παίρνει απόψε στις 19.30 η επικεφαλής της παράταξης “ # Επανεκκίνηση Τώρα” Βούλα Καράλη και την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου ο Γιάννης Νταβαλούμης με τον συνδυασμό “Συνέπεια και Πράξη”.

Αναπληρωτής δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών, που όμως μέχρι σήμερα, σε καμία από τις περιοδείες ή τις επαφές του με τους πολίτες δεν έδωσε εξηγήσεις (ως όφειλε κατά την άποψη πολλών), για την τοποθέτησή του εντός του ΔΣ στις 25 Φεβρουαρίου οπότε και ψηφιζόταν το θέμα του προϋπολογισμού.

Δείτε τι είχε πει ο κος Γιάννης Νταβαλούμης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση:

Το βίντεο το ανασύραμε από το σταρ κεντρικής Ελλάδας.
Τι εννοούσε  ο κος Νταβαλούμης με το “Παρακαλάτε να μην βγω;”