Συνάντηση της Γ. Πούλου με το σύλλογο εργαζομένων

Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 21/05/2019 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με κλιμάκιο του ψηφοδελτίου « Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία » για το Δήμο Λεβαδέων και την επικεφαλής κ. Πούλου , όπου συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου Λεβαδέων.

Η κ. Πούλου , δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτή και η παράταξή της απορρίπτουν κάθε σκέψη αλλά και ενέργεια που μπορεί να αφήσει περιθώριο για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ( δίνοντας έμφαση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων ) , τονίζοντας ότι σαφώς στηρίζει , όπως εμπράκτως έκανε τα χρόνια που διοικεί το Δήμο Λεβαδέων, το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων σε κάθε διεκδίκηση προς αυτή την κατεύθυνση , ούσα σύμμαχός τους στην αντιμετώπιση του λεγόμενου « κοινωνικού αυτοματισμού » , που κάποιοι εντέχνως και σκοπίμως επιχειρούν να καλλιεργούν σε διάφορες χρονικές περιόδους.

Ο κ. Πούλου και η παράταξή του επανέλαβαν τη θέση τους υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας και δήλωσαν ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο εργαζομένων στους αγώνες που δίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας και λειτουργίας των υπηρεσιών , όπου , εκτός των άλλων , μετά από ερώτηση του προέδρου του Συλλόγου η κ. Πούλου , αφού αναγνώρισε παθογένειες και τα προβλήματα που υπήρξαν στην προηγούμενη απόπειρα που έκανε , δεσμεύτηκε ότι θα επεξεργαστεί το θέμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ( Ο.Ε.Υ.) σε συνεργασία με το Σύλλογο , καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσής του , πάντα με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος και των δημοτών , αλλά και των εργαζομένων.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στην επιλογή της να κατασκευαστεί νέο Δημαρχείο και εξήγησε γιατί δεν είναι εφικτή η μεταφορά του στο κτίριο της περιφέρειας, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι κάποιο προεκλογικό έργο – όπως και άλλα που εξελίσσονται – , αλλά προϊόν προγραμματισμού της δημοτικής αρχής.

Τέλος , δεσμεύτηκε ότι θα αναζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων ( κυρίως σκύλων ) που υφίσταται δυστυχώς και στην πόλη της Λιβαδειάς , σε συνδυασμό και με το θέμα του χώρου όπου αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται , ο οποίος βρίσκεται πλησίον του χώρου όπου θα μετεγκατασταθούν εργαζόμενοι του Δήμου Λεβαδέων και ο οποίος δεν πληροί ( σύμφωνα με απάντηση που έχει δοθεί σε ερώτημά μας σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ) βασικές προϋποθέσεις νομιμότητας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ την κ. Πούλου και την παράταξή της και εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα τους.