Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε Ν.Δ., στις περιφερειακές στη Στερεά Φ. Σπανό και στις δημοτικές ψηφίστε όποιον θέλετε είπε μιλώντας στη Λιβαδειά ο Κ. Μητσοτάκης

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο στη Λιβαδειά η ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖA και μέχρι πρότινος και ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι θα μείνει στην ιστορία για τα ψέματα, την φορολογία και το Μακεδονικό, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Ν.Δ. αλλά και στις επερχόμενες εκλογές τονίζοντας πως δεν χρειάζεται ούτε και ο ίδιος να αντιπολιτευτεί τον κ. Τσίπρα καθώς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι σημαίνει πραγματικά η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε Ν.Δ., στις περιφερειακές στη Στερεά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και στις δημοτικές ψηφίστε όποιον θέλετε είπε για τον Δήμο Λεβαδέων μιλώντας στη πρωτεύουσα της Βοιωτίας σε μέλη και φίλους του κόμματος ο Κ. Μητσοτάκης .

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο του νυν περιφερειάρχη και υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη προβλέποτνας άνετη επικράτηση.

Σε ό,τι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, τόνισε πως συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση ενώ αναφέρθηκε προσωπικά σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που βρίσκονται στην εκδήλωση. Όταν ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ολόκληρη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια προκειμένου να τον χειροκροτήσει για την προσπάθειά του. «Με ενέπνευσε με τη δύναμη της ψυχής του», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Από τον Κουρουμπλή, στην Κουντουρά και τον Κόκκαλη… ένας Τζουμάκας δρόμος» ανέφερε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της ΝΔ στην εκδήλωση της Λιβαδειάς στην κατάμεστη αίθουσα του «Rodon Palace»