Υπερψηφίστηκε ο προυπολογισμός. Υψηλοί τόνοι, χαρακτηρισμοί και απειλές (video)

«Μύλος» το δημοτικό συμβούλιο Ορχομενού στην κορυφαία συνεδρίαση της ψήφισης του προυπολογισμού για το έτος 2019, που καθυστέρησε δραματικά λόγω της υπηρεσίας ύδρευσης, η οποία όπως διαφαίνεται θα αποτελέσει την «καυτή» πατάτα στα χέρια της επόμενης δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικά της συνεδρίασης ήταν οι σφοδρές αντιπαραθέσεις, οι χαρακτηρισμοί και οι απειλές με φόντο τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Νταβαλούμη και του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τσιάμη και η διαχρονική κόντρα Υπερήφανου – Ξηρογιάννη για την περίοδο των εκλογών του 2011, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο από το σταρ κεντρικής Ελλάδας.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η στάση Νταβαλούμη έναντι του Γιάννη Τσιάμη για το έργο που προωθεί η δημοτική αρχή στο αντλιοστάσιο της ύδρευσης στη δημοτική ενότητα Ακραιφνίας καθώς αρκετοί από τους παραβρισκόμενους την χαρακτήρισαν, προεκλογικό δώρο στους συνυποψηφίους δημάρχους των επικείμενων εκλογών οι οποίοι και παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο του σταρ:

Ακολούθησε το «πάρτι» των ανακοινώσεων κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Γιάννης Τσιάμης εστίασε στην απειλή που του απηύθυνε ο Γιάννης Νταβαλούμης συνδέοντάς την με το θεσμικό ρόλο της μειοψηφίας.
Ακολούθησε η επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση Τώρα» Βούλα Καράλη, μέσω σχετικού λογαριασμού του συνδυασμού, η οποία εστίασε στην υπηρεσία της ύδρευσης και έθεσε στο κάδρο των ευθυνών για την τραγική κατάσταση στη λειτουργία της,  τον συνυποψήφιό της.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Ορχομενού φρόντισε έγκαιρα να «χρίσει» άξιο συνεχιστή του έργου του, το στενό συνεργάτη του και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Νταβαλούμη.

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ αποδείχθηκε σε όλους τους τόνους και με την επιβεβαίωση του αρμόδιου υπηρεσιακού παράγοντα, ότι ο δήμος παρανομεί στην υπηρεσία της ύδρευσης.
Η ασυνέπεια και η απραξία υποθηκεύουν το μέλλον του Δήμου.