Για «καθεστωτική αντίληψη» καταγγέλλει την δημοτική αρχή Θήβας ο Κ. Βενιζέλος

Επίθεση στην δημοτική αρχή του Δήμου Θηβαίων εξαπέλυσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Βενιζέλος.
«Τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και ενώ γνώριζε ότι έχω ανακοινώσει και θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος προέβη στην απαράδεχτη πολιτικά συμπεριφορά δίνοντας εντολή να «πετάξει» από το γραφείο της αντιπολίτευσης το οποίο είναι θεσμός και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες ενημέρωσης των συμπολιτών μας αλλά και των αιρετών. Με τον τρόπο αυτόν ήθελε να αποκόψει και να σταματήσει την μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας στο γραφείο έτσι ώστε να μην υπάρχει άμεση ενημέρωση. Όλα δείχνουν ότι ο πανικός τους έχει κυριεύσει, γιατί όπως λένε και οι πολίτες «αλλάζει ο Σπύρος και έρχεται ο Γιώργος αλλά οι υπόλοιποι παραμένουν οι ίδιοι». Το ποιος θα εκλεγεί θα εξαρτηθεί από τον λαό του Καλλικρατικού Δήμου στις εκλογές που έρχονται, εξάλλου το μήνυμα του το έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, ότι η δημοτική του αρχή βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό», σημειώνει ο κ. Βενιζέλος σε ανακοίνωση του.
Και προσθέτει: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική, η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα και αυτή η απόφαση την οποία έλαβε η δημοτική αρχή δεν θα την κάνει πράξη. Γιατί για ακόμη μια φορά στο τέλος της θητείας του το βιογραφικό του θα τον βαρύνει για τις καθεστωτικές πράξεις και αποφάσεις (ίσως να επηρεάζεται από την στρατιωτική του θητεία όπου κανένας δεν τολμούσε να φέρει αντιρρήσεις ο κατώτερος στον ανώτερο)».
Καταλήγοντας σημειώνει: «Αντί να κοιτάξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι εργαζόμενοι του Δήμου που εδώ και τόσα χρόνια λοιδορούνται και κοροϊδεύονται χωρίς να δοθούν από την δημοτική αρχή τα μέσα ατομικής προστασίας που είναι απαραίτητα για την ασφαλή λειτουργία των εργαζομένων του Δήμου Θηβαίων. Τα ανωτέρω που περιγράφω δεν έχουν ως στόχο να θίξουν την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου και του συνδυασμού του αλλά τον τρόπο που αποφασίζει να μας «πετάξει» κυριολεκτικά με τις κλοτσιές έξω από το γραφείο».