“Γέφυρες”… στον Ορχομενό

Κοινοποίηση στα Social Media

“…Μάλλον οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν έχουν μάθει να λειτουργούν με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την οικονομική ευμάρεια του Δήμου και θέτουν ως βασική τους προτεραιότητα τα ρουσφέτια προς τους ψηφοφόρους και κυρίως τους εν δυνάμει ψηφοφόρους, μιας και πλησιάζουν οι εκλογές”.

Η παραπάνω παράγραφος αποτελεί ένα σημείο της ανακοίνωσης του Δήμου Ορχομενού για την “αποκατάσταση της αλήθειας” όπως σημειώνει γύρω από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα τιμολογιακή πολιτική του Δήμου στην ύδρευση.

Μία αναφορά από την οποία θα μπορούσε κανείς να εξάγει “χρήσιμα” πολιτικά συμπεράσματα αν αναλογιστεί, ότι από τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος έχει ανακοινώσει οριστικά την αποχώρησή του από την πολιτική και τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οπότε και έπαψε να έχει πολιτικούς αντιπάλους με την έννοια της αντιπαράθεσης με όρους εκλογικής αναμέτρησης.

Παρ’ όλα αυτά στην ανακοίνωση υπάρχει σαφής αναφορά τόσο σε πολιτικούς αντιπάλους όσο και σε εν δυνάμει ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών στο Δήμο.

Μήπως η κίνηση αυτή αποτελεί έμμεση στήριξη του Λουκά Υπερήφανου στην υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη του Γιάννη Νταβαλούμη;;;