Μεγάλη αγωνία με την εξαφάνιση 15χρονης από τα Οινόφυτα!

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης που εξαφανίστηκε από τα Οινόφυτα Βοιωτίας το μεσημέρι της Δευτέρας.
Πιο συγκεκριμένα, η ανήλικη μαθήτρια, έφυγε από το σχολείο τη Δευτέρα το μεσημέρι και έκτοτε αγνοείται.Η μητέρα της 15χρονης αναφέρει ότι η κόρη της έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο facebook και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από τους οικείους της, ενώ κανένας από τους συμμαθητές της δεν γνωρίζει κάτι.
«Δεν ξέρω αν είχε κάποιον σύντροφο, δεν ξέρω αν μίλαγε με κάποιον στο facebook», λέει η μητέρα της.

Η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας της γ’ γυμνασίου, υποστήριξε ότι απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ο αξιωματικός υπηρεσίας μίλησε με τη διευθύντρια του σχολείο και έπειτα από έρευνα της διευθύντριας, μία φίλη της 15χρονης, υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε επικοινωνία με έναν ψηλό και μελαμψό άντρα. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με το ποιο είναι το όνομά του, πού μένει ή η ηλικία του.
Η μητέρα υποστήριξε ακόμα ότι δεν είχε καταλάβει αν η κόρη της είχε κάποια ανησυχία, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πάντα ήταν «κλειστό» παιδί, κλεινόταν στο δωμάτιο της και άκουγε μουσική ή ασχολούταν με το facebook και το Instagram, αλλά πρ’ όλα αυτά, η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρη της πάντα της μιλούσε.
Ακόμη η μητέρας της 15χρονης παραδέχτηκε ότι η κόρη της τα τελευταία δύο χρόνια, της ζητούσε να φύγουν από την περιοχή όπου έμεναν γιατί στην ανήλικη κοπέλα δεν άρεσε ο κόσμος,
Η μητέρα παραδέχτηκε, επίσης, ότι η κόρη της δεν είχε φίλες και ότι συνήθιζε να συχνάζει στην καφετέρια που δούλευε η μεγαλύτερη αδερφή της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Στις 04/02/2019, στις 16:00 ώρα, εξαφανίστηκε από τα Οινόφυτα Βοιωτίας, η Ελπίδα Μ., 15 ετών. Για την εξαφάνιση της ανήλικης “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε στις 05/02/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ελπίδα M. έχει ύψος 1.66 μ., ζυγίζει 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε χακί μπουφάν, ροζ μπλούζα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.