ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Κοινοποίηση στα Social Media

Όπως ενημερώνει το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς μετά την υπερψήφιση του νέου καταστατικού του ΕΕΣ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει ξεκινήσει μια πανελλαδική εκστρατεία για την εγγραφή νέων μελών.

“Θεωρείται μια ιστορική στιγμή καθώς ανοίγουν πλέον οι πύλες του ανθρωπιστικού οργανισμού για όλους”, σημειώνει η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΕΣ Λιβαδειάς Αγγελική Μπίνιου και προσθέτει: “Η Διοίκηση, τα Μέλη, οι Εθελοντές και οι Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους τους συμπολίτες να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή”.
Τα Μέλη του Ε.Ε.Σ. ‘εχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» σε περιφερειακό (Περιφερειακό Τμήμα της πόλης τους) και σε κεντρικό επίπεδο (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο).
Ενημερώνονται για τις επιχειρησιακές δράσεις και τις διεργασίες που συντελούνται στον Ε.Ε.Σ.
Λαμβάνουν μέρος στο άνοιγμα του Οργανισμού στην κοινωνία.
Με λίγα λόγια συμμετέχουν στον εκσυγχρονισμό και τον πλήρη εκδημοκρατισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στηρίζουν τη μετάβασή του στη νέα εποχή.
Η Γενική Συνέλευση για την διενέργεια νέων, ανοιχτών και δημοκρατικών αρχαιρεσιών στον Ε.Ε.Σ έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.
Πληροφορίες
Εγγραφές
Όποιος θέλει να γίνει μέλος πρέπει να συμπληρώσει την σχετική αίτηση να καταβάλλει 10€ ως κόστος εγγραφής και 10€ ετήσια συνδρομή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς (Δ. Ανδρεαδάκη 45Α), καθημερινές 9:30 έως 13:00
Υπεύθυνη εγγραφών είναι η κα. Ελένη Μέλλου και το τηλ. Επικοινωνίας 6984739923.