Γ. Ντασιώτης: Τον πρώτο λόγο έχουν οι δημότες

Κοινοποίηση στα Social Media

Οι δημότες έχουν τον πρώτο λόγο στην κατάρτιση των νέων προγραμματικών δηλώσεων της παράταξής του επεσήμανε ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Ντασιώτης.

Παράλληλα μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας έκανε γνωστό ότι ο συνδυασμός είναι έτοιμος σε ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 90% και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Επίσης ο Δήμαρχος έστειλε και μηνύματα με αποδέκτες εκείνους που πιθανόν δεν σεβαστούν της δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης της δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε λόγο για εκ πεποιθήσεως εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στους συνεργάτες του η οποία ενδεχομένως έχει παρερμηνευτεί κάτι που μπορεί να οδήγησε σε δεύτερες σκέψεις τις οποίες όπως είναι αυτονόητο θα χρεωθούν αυτοί που τους έκαναν.

«Εμπιστεύομαι πολύ τους συνεργάτες μου και μου αρέσει να τους δείχνω αυτή την εμπιστοσύνη γιατί πιστεύω ότι αρέσει και σε αυτούς. Θεωρώ ότι αυτό δημιουργεί μία ασφάλεια ότι όλοι μαζί δουλεύουμε για κοινό σκοπό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί διαχρονικά η παράταξη για την εκλογή του επικεφαλής στις αναμετρήσεις σημείωσε μεταξύ άλλων: «και τις δύο προηγούμενες φορές έθεσα το όνομά μου στη διάθεση της παράταξης και η παράταξή αποφάσισε, το ίδιο έγινε και τώρα σε μια αποδεκτή διαδικασία και ψηφοφορία με αποδεκτό το αποτέλεσμα. Σε αυτή λοιπόν την διαδικασία η παράταξη μετά την σχετική ψηφοφορία αποφάσισε ότι συνεχίζουμε με επικεφαλής εμένα»

Και πρόσθεσε: «Είναι αυτονόητο πως όταν πάμε σε μία συμφωνημένη δημοκρατική διαδικασία για το ποιος θα εκπροσωπήσει την παράταξη είναι αυτονόητο είναι αυτονόητο ότι το αποτέλεσμα αυτό το σεβόμαστε όλοι και το τηρούμε».

Σημείωσε ακόμα ότι είναι φυσικό αν δεν είχε επιλεγεί εκ νέου ως επικεφαλής θα ήταν δίπλα στο νέον υποψήφιο και θα συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο.

«Στη δημοκρατία κρινόμαστε από το πόσο την σεβόμαστε, κατά πόσο τηρούμε το λόγο μας και πόσο τηρούμε τις διαδικασίες, η δημοκρατία είναι τρόπος ζωής».

Τόνισε επίσης ότι η τρίτη θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα αλλά δικαίωμα για μία Δημοτική αρχή που έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο και επιθυμεί να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της και το όραμα για το σύνολο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Καταλήγοντας αφού σημείωσε ότι η επίσημη ανακοίνωση καθόδου της παράταξής έγινε αμέσως μετά τη διαδικασία επιλογής επικεφαλής, έκανε γνωστό ότι ο συνδυασμός αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος κατά 90% και επόμενο διάστημα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις ενώ υπογράμμισε ότι τον πρώτο λόγο στην κατάρτιση των προγραμματικών δηλώσεων της παράταξής έχουν οι δημότες.

Δείτε τα αποσπάσματα της συνέντευξης στο STAR Κεντρικής Ελλάδας (15/1/2019)