Για δικαίωση κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Δ. Λεβαδέων για το θέμα καταβολής 13ου – 14ου μισθού

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων αποφάσισε για την καταβολή του 13ου και 14ου μισθού ένα θέμα που αποτελούσε διεκδίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς.

«Δικαιώθηκε ακόμα μια φορά η ξεκάθαρη και απαρασάλευτη στάση του Συλλόγου μας, η διεκδίκηση και ο αγώνας μας για να δικαιωθούν όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στο θέμα της καταβολής του 13ου – 14ου μισθού, χωρίς άσκηση έφεσης ή οποιουδήποτε ένδικου μέσου από την πλευρά του Δήμου, μετά και τη θετική απόφαση του σώματος», επισημαίνει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του ο Σύλλογος.
«Έγινε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μένουν αρκετά ακόμα να πραγματοποιηθούν», σημειώνουν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος Νίκος Μπούρας και η γραμματέας Γιούλη Καραλη.
Και προσθέτουν: «Δεν ξεχνάμε πως φτάσαμε ως εδώ και δεν χαρίζουμε σε κανένα τον αγώνα μας. Ως Σύλλογος δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε μεθοδικά, με επιμονή και σθένος, χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό, όλα όσα μας αναλογούν, μέχρι την πλήρη δικαίωση όλων των εργαζομένων. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται».