Η φανταστική περιπέτεια στη χώρα της Αφασίας

Κοινοποίηση στα Social Media

maskesΗ χώρα που περιγράφω είναι φανταστική και οποιαδήποτε ομοιότητα, με χώρα της Ε.Ε., που ονομάζεται Ελλάδα, είναι τυχαία. Αυτή η διευκρίνηση είναι αναγκαία, για να μπορέσω να γράφω και μετά από τη δημοσίευση αυτού του κειμένου, καθώς μπορεί να χαρακτηριστεί εμπρηστικό, προσβλητικό και οτι προτρέπει κάποιους σε παράνομες πράξεις. Να διευκρινίσω επίσης οτι δεν έχω σκοπό να βλάψω ή να προβοκάρω, ή να λοιδωρήσω, τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση, η οποία κάνει τα πάντα για να φέρει επενδύσεις στη χώρα της Ε.Ε., που ονομάζεται Ελλάδα. Πρέπει να καταθέσω επίσης την ικανοποίησή μου, για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ισχύουν στη χώρα αυτή, και να δηλώσω, σε υψηλούς τόνους, οτι και με εκφράζουν και τους αποδέχομαι, γι αυτό άλλωστε, λογοκρίνω κάθε κείμενο που γράφω, από μόνος μου, ώστε να υπηρετήσω όπως μπορώ την ελευθερία του Τύπου.

Είμαι υποχρεωμένος, σεβόμενος τις δημοκρατικές διαδικασίες της Ελλάδας, να διατρανώσω την πεποίθησή μου, οτι θεωρώ αδιανόητο, να απεργήσω και αν το κάνω, ποτέ να μην περισσότερο από μιία ώρα και φυσικά ποτέ να μην απεργήσω όταν η λαοπρόβλητη κυβέρνηση, περιμένει υψηλούς προσκεκλημένους. Θέλω να διαβεβαιώσω πως διαφωνώ με το κλείσιμο δρόμων, εκτός κι αν πρόεκειται να υποδεχθούμε  Ολυμπιονίκες, ή τροπαιούχους πολιτικούς. Επίσης θέλω να κάνω και μια πρόταση. Οσοι θέλουν να απεργήσουν να κάθονται στα σπίτια τους, να χάνουν το μεροκάματο και να προσφέρουν ένα ακόμη μεροκάματο στα ταμεία του κράτους.

Και τώρα που έκανα αυτές τις απαραίτητες διευκρινίσεις, μπορώ ελεύθερα να γράψω για την φανταστική περιπέτεια στη χώρα της Αφασίας …

Πηγή : Hellas News