Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα και ευχές από την Δήμαρχο Γ. Πούλου και την Φιλαρμονική του Δήμου Λεβαδέων

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν την Δευτέρα στην Νεροτριβή τα μέλη της φιλαρμονικής του Δήμου Λεβαδέων στην Δήμαρχο Γιώτα Πούλου, τους αντιδημάρχους καθώς και στον Βουλευτή Νίκο Θηβαίο.

Ο Βουλευτής και η Δήμαρχος ευχήθηκαν ότι καλύτερο στον μαέστρο Κοσμίδης και την Φλαρμονικη καθώς και σε όλους τους Λιβαδείτες.
Επίσης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το “5ο Κυνήγι του Κρυμμένου Άη Βασίλη”, το οποίο έχει γίνει θεσμός για την Λιβαδειά ενώ για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε αντίστοιχο παιχνίδι και για τα νήπια .
Με τον καιρό σύμμαχο, πλήθος παιδιών από όλα τα σχολεία της πόλης μας διασκέδασαν προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα σημεία των γρίφων και έτσι να οδηγηθούν στον κρυμμένο Άη Βασίλη, ο οποίος εμφανίστηκε με έλκηθρο προς μεγάλη έκπληξη των παιδιών.
Προκειμένου να δοθεί η έναρξη του παιχνιδιού με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο παρουσιάστηκε από ομάδα εθελοντών το παραμύθι “Ο ‘Αη Βασίλης εξαφανίζεται”, το οποίο είχε προσαρμοστεί στις ανάγκες του παιχνιδιού που ακολούθησε, ενώ παράλληλα μαθητές του Τροφωνίου Ωδείου έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ο Δήμος Λεβαδέων με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.