Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Οικοδόμων επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων επαρχίας Λιβαδειάς, στις οποίες η «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς» αναδείχθηκε πρώτη και αυτοδύναμη.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς έλαβε 205 ψήφους έναντι 13 που έλαβε το Πανοικοδομικό Μέτωπο.
Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς» με σχετική ανακοίνωση «ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους Οικοδόμους που μας έδειξαν εμπιστοσύνη και μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας την πλειοψηφία σαν Συνδυασμό».
Και προσθέτει: «Η σημερινή πραγματικότητα και η εξέλιξη της κοινωνίας αυξάνουν την ευθύνη για αναζήτηση νέων μορφών πάλης της Εργατικής Τάξης. Το συμφέρον των εργαζομένων επιβάλει πλέον αυτόνομο, ανεξάρτητο, δυναμικό ρόλο, για την ικανοποίηση των οικονομικών και κοινωνικών αναγκών. Εσείς με την ψήφο σας βάλατε ως πρώτη προτεραιότητα το μεροκάματο και την ασφάλιση του οικοδόμου, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες.
Εμείς θα παλέψουμε ασυμβίβαστα για να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν. Η ενότητα των εργαζομένων και η απομάκρυνση από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα είναι η ελπίδα για νέες κατακτήσεις».
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Κολιούσης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Τσώνης Χρήστος
Γενικός Γραμματέας: Καρβούνης Χρήστος
Αναπλ. Γραμματέας: Κολιούσης Παναγιώτης
Ταμίας: Φουντάς Σωτήρης
Έφορος: Καρβούνης Γεωργιος
Μέλος: Μηνάς Ευάγγελος