Ο Κ. Μπασδέκης υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ν. Κοτσικώνας και Α. Τουλουμάκος στους Δήμους Λεβαδέων και Θηβαίων

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Στερεάς ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση της Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Ο στόχος για ισχυρό ΚΚΕ παντού ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των πολιτικών εξελίξεων από τη σκοπιά των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων. Είναι στόχος ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής και μπορεί να συνεγείρει πλατιές λαϊκές δυνάμεις να κάνουν ένα τολμηρό βήμα μπροστά και να συναντηθούν με το ΚΚΕ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρίνος .
Αναφερόμενος στις παρατάξεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επεσήμανε: «Ήταν πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση και θα είναι αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική ακόμα κι αν αναλάβουν ευθύνη διοίκησης, όπως κάνουν οι κομμουνιστές δήμαρχοι στην Αττική, στην Πάτρα, στην Ικαρία»
Καταλήγοντας υπογράμμισε οτι «αυτό πρέπει να το εκτιμήσει πολύ ο λαός της Στερεάς» και να δώσει δύναμη στους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Όπως ανακοινώθηκε υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο γεωπόνος Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους της Βοιωτίας
• Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων: Γιώργος Μπούτσικος, 51 ετών, Πολ. Μηχανικός ΟΤΑ, Δημ. Σύμβουλος.
• Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας: Λουκάς Ζάκας, 67 ετών, Συνταξιούχος Μεταλλεργάτης, Δημ. Σύμβουλος.
• Δήμος Θηβαίων: Αντώνης Τουλουμάκος, 34 ετών, Δικηγόρος, Δημ. Σύμβουλος, μέλος του ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας
• Δήμος Λεβαδέων: Νώντας Κοτσίκωνας, 51 ετών, Δικηγόρος, Δημ. Σύμβουλος.
• Δήμος Ορχομενού: Γιώργος Σκοπάς, 49 ετών, Υπάλληλος ΔΕΗ, Δημ. Σύμβουλος.
• Δήμος Τανάγρας: Μιχάλης Γιαλούρης, 57 ετών, Λογιστής.