Α. Καρβούνης, Β. Κόλλιας, Κ. Κοσκοβόλη, Γ. Μουλκιώτης υποψήφιοι βουλευτές Βοιωτίας με το ΚΙΝΑΛ

Κοινοποίηση στα Social Media

Σφοδρή έπιθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από το βημα της Κεντρικης Επιτροπής του Κινηματος Αλλαγής.

Κατά την συνεδρίαση ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 230 υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής. Είναι όπως τόνισε η κυρία Γεννηματά η εικόνα του Κινήματος Αλλαγής στις τοπικές κοινωνίες και κάλεσε τους υποψήφιους να δώσουν την μάχη καθημερινά παντού.
Για την Βοιωτία ανακοινώθηκαν οι: Καρβούνης Άρης (Οικονομολόγος), Κόλλιας Βασίλειος (αγρότης, πρόεδρος ένωσης νέων αγροτών Βοιωτίας), Κοσκοβόλη Αικατερίνη (αντιδήμαρχος δήμου Λεβαδέων), Μουλκιώτης Γεώργιος (δικηγόρος)
Στην τοποθέτηση του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε στη διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων και αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει σε όλη τη χώρα λέγοντας ότι οι δημοσκοπήσεις που γίνονται εκεί είναι αυτές που δείχνουν ότι υπάρχει κλίμα αισιόδοξο για την έκβαση της εκλογικής μάχης.
Η κυρία Γεννηματά στην ομιλία της τόνισε οτι ο κυβερνητικός συνασπισμός παραπαίει αλλα τόνισε ότι το θέμα δεν είναι πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά ποτέ θα φύγουν όλοι μαζί.
Αναφερόμενη στο κλίμα που δημιουργείται από την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έκανε λόγο για ένα στημένο παιχνίδι που έχει ως στόχο το Κίνημα Αλλαγής.
« Το κλίμα για μας είναι καλύτερο από ποτέ.Το βλέπουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, βλέπουν ότι τους χαλάμε τη σούπα του δικομματισμού» τόνισε Οι πολιτες είπε γνωρίζουν ότι «αυτοί που μας κυβερνάνε δεν είναι αριστερά και ότι δεν θα λύσει η δεξιά τα προβλήματα του τόπου.»
Ποντάρουν, λοιπόν σε πόλωση και διχασμό ελπίζοντας να λεηλατήσουν την μεγάλη δημοκρατική παράταξη σημείωσε και πρόσθεσε: «Θέλουν να ακυρώσουν την διαδρομή της παράταξης θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία σε βάρος του ΠΑΣΟΚ Θα μείνουν με την όρεξη λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο τον ελληνικό λαό».
Η κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι κ κ. Τσιπρας επέχει δυο στόχους. Να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία και να μετριάσει την ήττα του στις εκλογές. Τόνισε ότι ο κ. Τσιπρας ανοίγει χωρίς περίσκεψη και χωρίς προετοιμασία μέτωπα, χωρις να έχει κλείσει παλιούς λογαριασμούς ανοίγει νέους και αναφέρθηκε στις σχέσεις με την Εκκλησία το Σκοπιανό αλλά και την δέσμευση των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας.
Η κυρία Γεννηματά επανέλαβε ότι υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας στο τόπο και υπογράμμισε χειροκροτπυμενη ότι ι κ Τσιπρας κυβρρνα με μια παρεα κολλητών και προσβάλλει τις αρχες και τις αξίες της Αριστεράς.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε και στον Κυριάκο Μητσοτακη. Το ταγκό της πόλωσης θέλει δυο, είπε και τόνισε ότι βολεύει τον κ Μητσοτάκη να το χορέψει. Ο κ. Μητσοτακης, τόνισε, «στηρίζει τις σκληρές πολιτικές στηνΕυρώπη.Παρακολουθει τις υπόγειες διαδρομές του Καραμανλισμού με τους Συριζανελ. Το όραμα του για την οικονομία είναι ανάπτυξη για τους λίγους και ισχυρούς ενώ αμφισβητεί ευθέως τα εργασιακά δικαιώματα»
Για την συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι Τσιπρας και Μητσοτάκης αναζητούν πρόθυμους για να ακούσουν ένα παραπάνω ναι ή ένα παραπάνω όχι. «Οι Καμμένοι των Πρεσπών είναι πολλοί», υπογράμμισε, φωτογραφίζοντας όπως λέγεται τον Σταυρο Θεοδωρακη.