Ο Σύλλογος ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για την απόφαση του ΔΣ

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις και την επιμονή του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς και με την συνδρομή όλων όσων ψήφισαν να συζητηθεί το αίτημα μας , στο χθεσινό ( 10/12/2018 ) Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων έγινε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Συλλόγου μας με το οποίο ζητούσαμε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων να ψηφίσουν υπέρ της καταβολής του 13ου – 14ου μισθού σε όλους τους εργαζόμενους και υπέρ της μη άσκησης ένδικων μέσων/ έφεσης κατά ουδεμιάς απόφασης που θα εκδοθεί και θα δικαιώνει τους εργαζόμενους.

Συναδέλφισσες – οι , ως Σύλλογος εργαζομένων έχουμε δεσμευτεί και αποδεικνύουμε με συνέπεια στην πράξη ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να διεκδικούμε για τους συναδέλφους μας όσα δικαιούνται , χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό. Η χθεσινή απόφαση δικαιώνει τη στάση , την επιμονή , την διεκδίκηση με σθένος του Συλλόγου μας , για ένα δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και αποδεικνύει ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται!!

Βεβαιώνουμε όλους ότι από την πλευρά μας θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο θέμα και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμη να παρέμβουμε αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε υπαναχώρηση από την πλευρά της διοίκησης.