Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Ε.Α.Ε., από το Παράρτημα Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 το Παράρτημα Θήβας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας γιόρτασε με επιτυχία τα 60 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της ΕΑΕ.

“Ευχαριστούμε τους πολίτες της περιφέρειας Θηβών, εκκλησία, φορείς, συλλόγους, μέλη, φίλους και εθελοντές της εταιρείας μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας εκφράζοντας αισθήματα αλληλεγγύης, συμμετέχοντας στον αγώνα για την καταπολέμηση της νόσου”, σημεώσε εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος Νικολέτα Μπερναλή, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Και πρόσθεσε: “Κύριο μέσο για αυτό είναι η αλλαγή προς ένα καλύτερο τρόπο ζωής τόσο σωματικά όσο συναισθηματικά. Ήμασταν όλοι εκεί απεγκλωβισμένοι από την ατομική περιχαράκωση και αυτό από μόνο του περιέχει μεγαλείο. Μεγαλείο ψυχής, αποθέματα αγάπης, το θέλω – το νοιάζομαι – το αγωνίζομαι – το μπορώ. Η ημέρα αυτή επιλέχθηκε από το Δ.Σ. της ΕΑΕ Παράρτημα Θήβας ώστε να τιμηθούν πρόσωπα που διαχρονικά προσφέρουν και διεκδικούν το δικαίωμα μας για μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια, ποιότητα και πολιτισμό. Ευχαριστούμε για την προσφορά τους κ.κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο πρόεδρο της ΕΑΕ, Σιαφάκα Ιωάννα καθηγήτρια Ιατρικής ΕΚΠΑ, Ευνομία Βραχνού Αντιπρόεδρος και Γ.Γ. ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α., Φανή Παπαθωμά Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Βασιλική Λάσπη Πρόεδρο Γηροκομείου ΟΧΕΚΘ, Δήμητρα Αγάτσα Πρόεδρο Λυκείου Ελληνίδος Θήβας”.
Και κατέληξε: “Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης μας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, Famiglia Voglis, Μανόπουλος πρατήριο καυσίμων καθώς και τους μαθητές μαγειρικής του ΙΕΚ Θήβας με τον καθηγητή τους κ. Βαρσάμη Αλέξανδρο για την εθελοντική τους προσφορά (επιδόρπιο εκδήλωσης). Ευχαριστούμε τη μεγάλη δωρήτρια της ΕΑΕ π. Θήβας κ. Βασιλική Κοροπούλη Κατσιμίχα. Είμαστε μαζί για να βοηθήσουμε, όλοι για έναν και ένας για όλους”.