Ναι στους αγώνες για τα πραγματικά προβλήματα στα σχολεία, όχι στις ψευτοκινητοποιήσεις για το Μακεδονικό, λέει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Μαθητές, γονείς και καθηγητές καλεί σε ξεσηκωμό ενάντια στον φασισμό το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς.

«Δεν χαρίζουμε τα παιδιά μας στους δολοφόνους Χρυσαγίτες, ούτε σε αυτούς που σαν όψιμοι πατριώτες ζητάνε από τα παιδιά μας να γίνουν το όχημά τους στους βρόμικους σχεδιασμούς τους», σημειώνει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ελλείψεις σε καθηγητές, αίθουσες και εξοπλισμό, με το νέο ν/σ της κυβέρνησης που μετατρέπει ακόμα περισσότερο το σχολείο σε εξεταστικό κέντρο, που στέλνει πελατεία στα φροντιστήρια, που αναγκάζει τους εργαζόμενους γονείς και μαθητές να βάζουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη».
Σύμφωνα με το Σωματείο «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως και όλες οι προηγούμενες έχουν κάνει τη χώρα μας ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο, έχουν δώσει γη και νερό στα γεράκια του πολέμου βάζοντας τον λαό μας σε μεγάλους κινδύνους. Την ώρα που μας λένε ότι για τα σχολεία δεν έχουν λεφτά, έδωσαν δισεκατομμύρια στο ΝΑΤΟ».
Καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Δεν αφήνουμε να εκφραστεί το εθνικιστικό- ρατσιστικό δηλητήριο της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της ΧΑ και άλλων φασιστοειδών, δηλαδή των πιο καλών παιδιών των αφεντικών, που δε διστάζουν να το ξερνούν στα παιδιά των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων. Αυτών που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, που επιτίθενται σε εργάτες Έλληνες και μετανάστες όταν διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Αυτών που δε βγάζουν τσιμουδιά για τα πραγματικά προβλήματα στα σχολεία, για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, και προσπαθούν να παρασύρουν τα παιδιά μας σε ψευτοκινητοποιήσεις για το Μακεδονικό».