«Θερμό επεισόδιο» Παπαγγελή-Παπαλάμπρου στο Δ.Σ.

Κοινοποίηση στα Social Media

pap-papΘερμό επεισόδιο σημειώθηκε στη νεότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λιβαδειάς μεταξύ του Νίκου Παπαγγελή και του Βασίλη Παπαλάμπρου.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του δημάρχου άφησε στα κρύα του λουτρού τον Νίκο Παπαγγελή όταν τον προκάλεσε να καταθέσουν στο Ελληνικό Δημόσιο ή στα ταμεία του Δήμου, τις αντιμισθίες του πρώτου ενάμιση χρόνου της θητείας τους, όταν ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος.

Η συζήτηση κατέληξε εκεί όταν ο Βασίλης Παπαλάμπρος απηύθυνε ερώτηση στο Δήμαρχο, γιατί ενώ οι έμμισθες θέσεις των αντιδημάρχων στη νεότερη περίοδο είναι τέσσερεις, ο ίδιος επέλεξε σε μία από τις δύο άμισθες θέσεις αντιδημάρχων, να ορίσει δημόσιο υπάλληλο και ο προϋπολογισμός του Δήμου να επιβαρύνεται τελικά με την καταβολή του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών (ως δημοσίου υπαλλήλου) του κατά τα άλλα άμισθου αντιδημάρχου.

Ο Δήμαρχος αιφνιδιασμένος κατηγόρησε τον Βασίλη Παπαλάμπρο για όψιμο ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις αντιμισθίες των αντιδημάρχων και την επιβάρυνση του προϋπολογισμού, αναφερόμενος στην προηγούμενη δική του περίοδο που οι έμμισθες θέσεις ήταν έξι.

Ο δήμαρχος κάλεσε τον Βασίλη Παπαλάμπρο αφού δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον να επιστρέψει τις αντιμισθίες που έχει λάβει.

Εκεί ο Βασίλης Παπαλάμπρος προκάλεσε το δήμαρχο λέγοντάς του «αφού δείχνεις τέτοια ευαισθησία σε καλώ να τις επιστρέψουμε μαζί» για να εισπράξει…τη σιωπή του Νίκου Παπαγγελή.

Ο Δήμαρχος δεν απάντησε…