Απάντηση Νικολάου στις δηλώσεις Αναστασίου.

Κοινοποίηση στα Social Media

Θρυαλλίδα που πυροδοτεί την προεκλογική περίοδο στη Θήβα αποτέλεσε η δήλωση υποψηφιότητας στο Δήμο του δικηγόρου Γιώργου Αναστασίου καθώς σε τηλεοπτική του συνέντευξη ισχυρίστηκε  οτι η Θήβα βρίσκεται κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Τα πρόσωπα που βολιδοσκοπεί  ο Γιώργος Αναστασίου για την κατάρτιση του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανήκουν στο συνδυασμό της παράταξης που ευθύνεται για την εικόνα της Θήβας σημειώνει στην μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Σπύρος Νικολάου.

Δείτε την ανακοίνωση – απάντηση του Σπύρου Νικολάου:

Ο κ. Αναστασίου μετά τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Δημάρχου Θηβαίων, με νεώτερη δήλωσή του υποστηρίζει ότι η Θήβα βρίσκεται ένα στάδιο πριν από τον γκρεμό και εμφανίζει εαυτόν ως Σωτήρα της.

Πως στοιχειοθετεί ότι η πόλη μας βρίσκεται κοντά στον γκρεμό; Γνωρίζει την κατάσταση και το έργο που επιτελείται οκτώ (8) χρόνια στον Δήμο; Γιατί εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να προσεταιρισθεί δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, αυτούς που κατά τους ισχυρισμούς του έφεραν την πόλη μας κοντά στον γκρεμό;

O κ. Αναστασίου αποδεικνύεται ανεπαρκής μόλις από τα πρώτα βήματά του. Η μέχρι σήμερα αξιοπρεπής στάση μας απέναντί του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.