Κλειστό το αμαξοστάσιο του Δήμου Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στην κινητοποίηση που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ και θα κρατήσει κλειστά τόσο το αμαξοστάσιο του Δήμου Λεβαδέων όσο και το αμαξοστάσιο του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας , ως ελάχιστη έκφραση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης , αλλά και ελάχιστο φόρο τιμής για τις τραγικές απώλειες συναδέλφων μας , κατά την ώρα εκτέλεσης της εργασίας τους.

Τις τελευταίες μέρες θρηνήσαμε ακόμα δύο συναδέλφους νεκρούς ( και τον τραυματισμό ενός ακόμα ). Φτάνει πια!!Δεν ανεχόμαστε και δεν αντέχουμε να συνεχίζεται άλλο αυτή η ανθρωποθυσία συναδέλφων εργαζομένων. Έγκαιρα είχαμε επισημάνει ότι η εντατικοποίηση της εργασίας , η μη τήρηση της νομοθεσίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια , η έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας η μη πραγματοποίηση ελέγχων , ο έλλειψη συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού , αλλά και οι ελαστικές μορφές εργασίας , είναι αιτίες που ευθύνονται για τη μακροσκελή – δυστυχώς – λίστα θανάτου συναδέλφων μας.

Φτάνει πια!! Κυβέρνηση και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα ή να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τα πτώματα των εργαζομένων.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ!!

ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!