Οι σίγουροι και οι “ανιχνεύσιμοι” στο Δήμο Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Καλοκαιρινή δημοσκόπηση, της MRB «καθάρισε» εν πολλοίς το πολιτικό «παιχνίδι» στο Δήμο Λεβαδέων, εν όψει των εκλογών του Μαίου,.

Τα αποτελέσματά της έγιναν «λάστιχο» μέσω επιλεκτικών και στοχευμένων διαρροών της και οι συζητήσεις στη «Μπουφίδου» ανέτρεψαν τελικά προθέσεις και πρώιμους – ανεδαφικούς κατά πολλούς- σχεδιασμούς .

Οι ίδιοι κύκλοι που “σχεδίασαν” ανεπιτυχώς όπως αποδεικνύεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο, επιμένουν.

Προβάλλουν «ανιχνεύσιμους» με επιρροή και προκρίνουν τη δημιουργία συλλογικότητας, με δεξιές καταβολές, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Λεβαδέων.

Οι σίγουροι

Παρά ταύτα, δεδομένη θεωρείται η νέα υποψηφιότητα της Γιώτας Πούλου η οποία επιθυμεί να ολοκληρώσει το σχέδιό της, στο Δήμο Λεβαδέων.

Βέβαιη είναι η κάθοδος της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής ή τον Νώντα Κοτσικώνα ή τον Πέτρο Αρκουμάνη.

Ο Γιώργος Ζιώγας παρά τις πιέσεις που δέχεται να εγκαταλείψει το Δήμο (για ευνόητους λόγους) και να στραφεί στην περιφέρεια στηρίζοντας την υποψηφιότητα Μπατζελή, επιμένει και να ηγηθεί μίας νέας προσπάθειας στο Δήμο Λεβαδέων.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι το σχέδιο της Ενωμένης Λιβαδειάς με τη σύνθεση των τριών παρατάξεων της σημερινής αντιπολίτευσης στο Δήμο -πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης φυσικά- δεν έχει εγκαταλειφθεί, παρά τη «σιγή ασυρμάτου» που τηρεί ο Αριστείδης Ρούσσαρης ο οποίος σε όλους τους τόνους έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα στις εκλογές.

Στους βέβαιους υποψηφίους για το Δήμο Λεβαδέων κατατάσσεται και ο Δημήτρης Καραμάνης, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ρούσσαρη και εκπαιδευτικός ο οποίος άνοιξε πρώτος τον προεκλογικό αγώνα στο Δήμο Λεβαδέων από νωρίς το καλοκαίρι.