Ο Αμβρυσσέας ηττήθηκε 0-1 από τον Παναργειακό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ( Φωτορεπορτάζ )

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Αμβρυσσέας Διστόμου γνώρισε την ήττα 0-1 στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής από τον Παναργειακό, με ένα γκολ από τον Μπουντόπουλο δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα το παιχνίδι να φαίνεται να κυλά στο μηδέν και όποιος έβαζε πρώτος γκολ αυτός θα έπαιρνε τη νίκη. Αυτό το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 79΄ και πήραν τη νίκη.
Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου έδειξε ένα καλογυμνασμένο σύνολο με ποιότητα και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω αφού και δοκάρι είχε και ευκαιρίες δημιούργησε.

Αμβρυσσέας (Αντώνης Δρακόπουλος): Ντουμάνης, Ζυγογιάννης (79* Αντωνίου), Μανιδάκης, Στάρις, Στασινόπουλος, Τέλλος, Χαραλαμπίδης, Δήμου, Σένκα, Σέϊτι (60* Καραλής), Χίλαρι (87* Τοπάλι).

Παναργειακός (Γιώργος Αντωνόπουλος ) : Φαρμάκης, Μπούτας, Μπριλάκης, Παναγιώτου (89* Παιδάκης), Καλύβας, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Καδάς, Παπασπύρος (87* Μουσταφά), Συρεγγέλας (72* Κρόλ), Μπουντόπουλος (82* Καρούτης).