Πετυχημένη το Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ και 50 χρόνια ΚΝΕ, την Παρασκευή 14/9, στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προβολή βίντεο αφιερωμένο στα 50 χρόνια της ΚΝΕ, το οποίο ανέδειξε στιγμές από τη ζωή και τη δράση της και συνεχίστηκε με συναυλία από νεανικό συγκρότημα. Χαιρετισμό απεύθυνε η Νικολίνα Φάσσα, μέλος του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας της ΚΝΕ.
Ακολούθησε η κεντρική πολιτική ομιλία από τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην ιστορία και τη δράση της ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ.
Στη συνέχεια, ακολούθησε μουσικό – αφηγηματικό αφιέρωμα στο εργατικό – λαϊκό τραγούδι, ενώ η βραδιά έκλεισε με λαϊκό γλέντι από τον Βαγγέλη Κορακάκη.
Στο χώρο υπήρχε έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και λειτούργησε έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής». Αίσθηση προκάλεσε η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση σκίτσου από μαθητές που παρουσιάστηκε στο χώρο του Φεστιβάλ με θέμα «Η ζωή μας».
Παράλληλα με το κεντρικό πρόγραμμα οι μικροί φίλοι της ΚΝΕ διασκέδασαν με παιχνίδια από animateur, ενώ στην καλλιτεχνική γωνιά ζωγράφισαν σχέδια από το περιοδικό «Κόκκινο Αερόστατο».