Κοινοποίηση στα Social Media

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και  γονείς, η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ιδιαίτερες ευχές απηύθυνε στα «πρωτάκια» που ξεκινούν την μαθησιακή τους πορεία, αλλά και στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ολοκληρώνουν φέτος την εκπαίδευσή τους στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και καλούνται να δώσουν την μάχη τους για την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ευχές για καλή αρχή, από τη δημοτική αρχή και στο Μουσικό Γυμνάσιο Λιβαδειάς, στον Άγιο Γεώργιο που ξεκινάει τη λειτουργία του φέτος και στοχεύει μέσω της μουσικής παιδείας στην αισθητική καλλιέργεια των μαθητών  χωρίς υστέρηση της γενικής μόρφωσης. Στο Μουσικό Γυμνάσιο Λιβαδειάς φέτος θα φοιτήσουν 25 μαθητές/τριες που έχουν επιλεγεί κατόπιν εξετάσεων και που θα μεταφέρονται δωρεάν από όλους τους Δήμους της Βοιωτίας.

Η Δήμαρχος παρέστη και στην τελετή αγιασμού του σχολείου, όπου τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης των μαθητών αλλά και την ανάπτυξη εξωσχολικών δράσεων που συμβάλλουν στην ψυχαγωγία και καλλιέργεια των παιδιών».