Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Λ. Υπερήφανος

Κοινοποίηση στα Social Media

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους δημότες του, ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Αρχικά ο κ. Υπερήφανος έκανε γνωστές τις προθέσεις του σε δηλώσεις στον ΣΕΙΡΙΟ FM και στη συνέχει στον χαιρετισμό του στην γιορτή της πέστροφας.
Αναφερόμενος στη μακρά σταδιοδρομία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Υπερήφανος, δήλωσε ότι αποχωρεί ευχαριστημένος καθώς έφθασε στο υψηλότερο αξίωμα, αυτό του προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.
«Κάθε πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να αποχωρεί, είμαι γεμάτος από την απλόχερη στήριξη του κόσμου» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ενώ παράλληλα ανέφερε τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων (που είναι η κα, Σκαγιάκου, και οι κκ Μέττας, Κόκκινος, Ζυγογιάννης, οι οποίοι ανέλαβαν ήδη καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της θητείας.
Στην γιορτή της πέστροφας ο Λ. Υπερήφανος ιδιαίτερα συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την πολιτική στην κατάμεστη κεντρική πλατεία του Ορχομενού, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους δημότες, τους συνεργάτες και την οικογένεια του για τη στήριξη που του παρείχαν στη σταδιοδρομία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και έκανε γνωστή την απόφαση που είχε λάβει να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Για την άψογη συνεργασία του Δημάρχου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά η οποία αφού τον ευχαρίστησε του δώρισε ένα αντίγραφο αρχαίου ειδωλίου
Στη συνέχεια, ο κ. Υπερήφανος, μαζί με τις χιλιάδες των παρευρισκομένων, απόλαυσε τη Ελένη Βιτάλη και το Νίκο Ζιώγαλα σε μία μοναδική συναυλία.