Τέταρτη περίοδος στην κατασκήνωση της Παλιομηλιάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση “Παλιομηλιά” Ελικώνα και σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, η κατασκήνωση υποδέχεται τα παιδιά που συμμετέχουν στην τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018.

Στην τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο θα συμμετέχουν 61 παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ελικώνα μέσα από ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και το φυσικό πλούτο της περιοχής μας. Βασική στόχευση του κατασκηνωτικού προγράμματος αποτελεί η ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας, η προσωπική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και η τόνωση της ομαδικότητας που εκφράζεται μέσα από το θέατρο, το τραγούδι και το χορό.

Προσδοκία του Δήμου Λεβαδέων είναι να μπορέσει να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του Δήμου Λεβαδέων την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση.