Στη Βοιωτία ο Γ.Γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης (photo)

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Βοιωτία ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Γ.Γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη, στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στόχος των επαφών του Γ.Γ. είναι η καταγραφή των προβλημάτων σε κάθε περιοχή και η λήψη μέτρων που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του υπουργείου για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Αρχικά ο Δημήτρης Αναγνωστάκης  είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου η οποία μεταξύ άλλων ζήτησε την ενίσχυση των ελέγχων του τμήματος τροχαίας Λιβαδειάς για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στο εσωτερικό της πόλης επισημαίνοντας παράλληλα το ζήτημα της κλοπής των μετασχηματιστών και των ΡΟΜΑ, η παραβατική συμπεριφορά των οποίων, απασχολεί αρκετές περιοχές του νομού και κυρίως τη Θήβα.

Στη συνέχεια ο Γ.Γ. του υπουργείου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό περιφερειακό Αστυνομικό διευθυντή Στερεάς υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, τον ΑΔ Βοιωτίας Μιχάλη Τσάτση, τον προιστάμενο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη καθώς και τον επικεφαλής της Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτη Ντζιοβάρα συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε και η προοπτική μεταφοράς των υπηρεσιών της ΑΔ Βοιωτίας στο κτίριο του διοικητηρίου.

Η επίσκεψη του Γ.Γ. του υπουργείου ολοκληρώθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Λιβαδειάς όπου συνομίλησε με τους διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών της διεύθυνσης και την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας ενώ η επίσης προγραμματισμένη συνάντησή του με το Δήμαρχο Θηβαίων αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Η επίκληση του Δημήτρη Αναγνωστάκη στην ιδιαίτερη σχέση του με την αυτοδιοίκηση, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, ενισχύουν τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς στις επερχόμενες εκλογές του 2019, γεγονός που με πολύ διακριτικό τρόπο αποσυνέδεσε από την περιοδεία που διεξάγει στην περιφέρεια Στερεάς με την ιδιότητα του Γ.Γ. του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.