Στην 7η Έκθεση Market Expo η Περιφέρεια Στερεάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην 7η έκθεση MARKET EXPO, η οποία αποτελεί τη συνέχεια και εξέλιξη της έκθεσης Super Market Mini Market και Περίπτερο, και θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί την πληρέστερη έκθεση τροφίμων και ποτών για την οργανωμένη και την μικρή λιανική.
Την επισκέπτονται Αλυσίδες Super Market, Mini Market, Χονδρέμποροι/Διανομείς, Πολυκαταστήματα, Παντοπωλεία, Κάβες, Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα, Καταστήματα Delicatessen, Κυλικεία, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Cash & Carry, Προμηθευτικές Εταιρείες καθώς και προμηθευτές μεγάλων αλυσίδων Super Market της Ευρώπης που πραγματοποιούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους συμμετέχοντες.
Την έκθεση του 2017 την επισκέφθηκαν αγοραστές από συνολικά 10 χώρες ενώ στην έκθεση του 2018 η διοργανώτρια εταιρεία θα εστιάσει σε βάθος στην αγορά της Γερμανίας.
Οι ενδιαφερόμενοι περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορούν να βρούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.marketexpo.gr/.
Η πρόσκληση της ΠΣΕ απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, γαλακτοκομικών, τυροκομικών και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διαθέτουν ατομικό εκθεσιακό χώρο (6 τ.μ.). Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το 75% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση και της κατασκευής του περιπτέρου, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €250 (πλέον ΦΠΑ).
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 17 Αυγούστου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: tzamtzia@kye.com.gr ή στο siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221036055).
Για περισσότερες πληροφορίες όσοι θέλουν μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Υπεύθυνη: Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594 & Στέλεχος ΚΥΕ: Αγγελική Τζαμτζή, Τ. 2265350656).