Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα τμήματα της Π.Π.Ο

Κοινοποίηση στα Social Media

ppoΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα τμήματα των παραδοσιακών χορών της Π.Π.Ο-Οικολογικού Συλλόγου  το Σάββατο το απόγευμα στις 9 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού. Στη γιορτή παρεβρέθηκαν όλα τα μέλη των πολιτιστικών τμημάτων του Συλλόγου που αριθμούν περίπου 150 άτομα αλλά και πλήθος φίλων που γέμισαν την αίθουσα και τον προαύλιο χώρο του πολιτιστικού κέντρου. Τη γιορτή χαιρέτισαν ο Δήμαρχος της πόλης κος Κώστας Ξηρογιάννης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γιώργος Ζυγούρης.

Ιδιαίτερο χειροκρότημα απέσπασαν οι καθηγητές των πολιτιστικών τμημάτων κ. Μαρία Κραβαρίτη, κος Δημήτρης Ζυγογιάννης, κ. Έφη Μηλιώτη και ο κος Βασίλης Ζαραμπούκας, όλοι τους άριστοι εκπαιδευτικοί πανεπιστημιακής κατάρτισης. Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος της πόλης κος Κώστας Ξηρογιάννης ενώ παρευρέθηκε  και ο αντιδήμαρχος πολιτιστικών κος Νεκτάριος Τσάπρας.

Κόπηκαν πέντε πίτες όσα και τα τμήματα παραδοσιακών χορών και στους τυχερούς δόθηκαν δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας. Ακολούθησε πλούσιο κέτεριγκ προσφορά των κυριών του Συλλόγου.

 

Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο

Παλαιογιάννη Μαρία