Επισκέψεις αγάπης στα Ιδρύματα της Π.Ε. Βοιωτίας από την Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Περγαντάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος Γιώργος Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Ψυχογιός  και η Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Σοφία Καιτατζή, πραγματοποίησαν επισκέψεις Αγάπης, όπως τις χαρακτήρισαν, στο Θεραπευτήριο Χρονίων  Παθήσεων «Άγιος Βλάσιος,  την Εστία Μητέρας και την Αγία Ταβιθά στη Λιβαδειά, καθώς και στη Μ.Φ.Η. «Άγιος Αθανάσιος  ο Μέγας», στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ και το Ίδρυμα Χρονίων Πασχόντων «Διακονία Αγάπης» στη Θήβα, εν όψει της Μεγάλης Γιορτής της Χριστιανοσύνης , αυτή του Αγίου Πάσχα και της Αναστάσεως του Θεανθρώπου Χριστού.

Μίλησαν  με συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στα Ιδρύματα αυτά, άκουσαν τον πόνο και την ελπίδα του καθενός  για τις Άγιες αυτές ημέρες,  όπως και με τους ανθρώπους, που είναι επιφορτισμένοι με την φροντίδα τους μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης .

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και όλοι εμείς οι συνεργάτες του είμαστε και παραμένουμε δίπλα στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας. Μάλιστα αυτές τις ημέρες που η Αγάπη έπρεπε και πρέπει να δίνεται απλόχερα φροντίζουμε να μην λείψει κάτι από το εορταστικό τραπέζι σε κανένα», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά και ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.