Ο Πρόεδρος του Αμβρυσσέα Διστόμου εκπέμπει SOS για σωστό Γήπεδο στο ΔΙΣΤΟΜΟ την νέα χρονιά!

Κοινοποίηση στα Social Media

Το ζήτημα της ελλειψης γηπέδου για την ποδοσφαιρική Ομαδα του Διστόμου <<Αμβρυσσεας>>- που παρέμεινε στην Γ ΕΘΝΙΚΗ- έθεσε ο Πρόεδρός της Ηλίας Καβαλαγιός, σε συνέντευξή του στο Πρωτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ στην εκπομπή , <<Πρωτο και στα Σπορ>>, με τον Τάσο Επιτρόπου, .
Ο κ Ηλίας Καβαλαγιος έκανε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και αρμόδιο να τοποθετηθεί τουλάχιστον σωστός χλοοτάπητας ώστε να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο στην νέα σαιζόν, μεχρι να γίνει το στάδιο που έχει υποσχεθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ο Πρόεδρος του Αμβρυσσέα ειπε ότι την σαιζόν που περασε ο Αμβρυσσέας ηταν ο …τσιγγάνος της Βοιωτίας΅ Στην αρχή φιλοξενήθηκε σε ιδιωτικό γηπεδο στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου για αγωνες και καποιες προπονήσεις εκεί είτε σε άλλα χωριά και μετά έπαιξε στο δημοτικό γηπεδο Διστόμου με πολύ άσχημο, άκρως ακατάλληλο, πλαστικό τάπητα. Μετά από ελλείπείς προπονήσεις σε αυτο το γηπεδο, πηγαίναμε να παίξουμε π.χ. στο Πανθεσσαλικο Στάδιο, σε αυτο το στολίδι του αθλητικού χώρου, είπε ο κ Καβαλαγιός για να δείξει την αντίθεση με τις άλλες ομάδες που είχε να ανταγωνιστεί…

Ακούστε όλη η συνεντευξη του κ Ηλία Καβαλαγιού στην εκπομπή , <<Πρωτο και στα Σπορ>> του ραδιοφώνου της ΕΡΤ

Στήν ΕΡΑ Ο πρόεδρος Ilias Kavalagios Στην εκπομπή του Τάσος Επιτρόπου«Πρώτο και στα σπορ»Μιλάει για το επίτευγμα της ομάδας και την απαίτηση για έργα στο Δημοτικό Γηπεδο Διστόμου .-Αναγκαίο να συσταθεί επιτροπή εκτός απο το Δ.Σ και από φιλάθλους του Αμβρυσσέα , που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να τρέξει το θέμα άμεσα , και να μην προσπαθήσει κανένας να το φρενάρει η να το χρεωθεί η πολύ περισσότερο να το εκμεταλλευθεί για άλλους σκοπούς !

Geplaatst door Garyfalos Petrakos op woensdag 4 april 2018